phone​    mail

Ring og få et uforpligtende tilbud

28 60 04 16

Eller udfyld formularen, så ringer vi til dig

Tømrermester Gisselbæk ApS

Landskronagade 7 st. th.

​2100 København Ø​​

Anders Gisselbæk i København Ø, Hovedstaden, DK på Houzz

Udskiftning af døre ude og inde

​Der kan være flere grunde til at overveje at få udskiftet sine døre. Det kan for eksempel være på grund af slitage, træk, æstetik, et ønske om lydisolering eller et om at kunne holde bedre på varmen. Hos Tømrermester Gisselbæk er vi altid klar til at hjælpe, uanset om du har brug for nye døre i huset, eller om dine nuværende døre trænger til en kærlig og kyndig hånd.

Som tømrer i København har vi mødt mange forskellige dørtyper, og vi har dertil mange års erfaring med tilpasning og udskiftning af indre- og ydre døre. Derfor kan vi også rådgive dig, så du får den løsning, der passer dig og dit budget bedst.

Vi hjælper med istandsættelse eller udskiftning af døre

Din hoveddør giver et godt førstehåndsindtryk af dit hjem, men trænger den til et løft?

Hvis den er en gammel massiv trædør, kan det ofte sagtens betale sig for dig at sætte den i stand. Med ny og flot maling samt reparationer kan du få en dør, der næsten er som ny, frem for at skulle udskifte den.​

​Går vi indenfor, er dørene i boligen ikke bare en praktisk foranstaltning, der giver adgang fra et rum til et andet. De er i lige så høj grad en del af indretningen og kan samle boligens udtryk. Din bolig vil skifte karakter, hvis du laver en udskiftning af døre og for eksempel går fra glatte, hvidmalede døre til Dannebrogsdøre i massivt træ.

Vi kan hjælpe med eksempler og overslag på både nyt og reparationer. Er dine døre af meget ældre dato, udfører vi dog ikke reparation på dem.

Få et godt tilbud på dine døre – kontakt os

Hvis du overvejer en udskiftning af døre, så tag os med på råd. Vi kan hjælpe med forslag og inspiration, og hvis du ønsker det, kan vi vejlede om det bedste valg af døre.

Som tømrer er vi naturligvis klar til at udføre istandsættelse, reparation og udskiftning af alle typer døre. Vil du vide mere, så kontakt os på telefon 28 60 04 16 eller skriv til os på info@gisselbaek.dk for at modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre.​

Gisselbæk´s referencer

​Hos Tømrermester Gisselbæk udfører vi mange typer af tømrer arbejde i København

Vi har igennem årerne løst små som store opgaver for private hjem i hele Stor København.

Du kan se nogle udvalgte referencer her på hjemmesiden.

Gå til vores referencer her...

Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Derfor er vores kunder altid dækket af den garantiordning som stilles af Dansk Byggeri.​

HVEM ER VI?

Tømrermester A. Gisselbæk

CVR: 30538048

KONTAKT OS

Telefon: 28 60 04 16

E-mail: info@gisselbaek.dk